Copyright © 2019. All Rights Reserved

Често задавани въпроси (FAQ)

Защо играчките ESNAF на Archabits?

Нашите играчки са проектирани като интелектуално предизвикателство - малчуганите ще дадат воля на своята изобретателност и фантазия при сглобяването им в различни пози и ще се запознаят с класически приказки. Благодарение на минималистичния си дизайн, естественото продължение на тяхната роля в дома е и като украса и детайл към интериора. Това са играчки, който ще запазите завинаги!


За деца на каква възраст са играчките на Archabits?

Играчките са подходящи за деца над тригодишна възраст. 

От какво са направени играчките на Archabits?

Играчките са направени от естествена дървесина. Използвани са бук, дъб, американски орех, ясен, махагон, зебрано. Свързващите елементи на частите са от магнити. Не са използвани никакви изкуствени бои, полиращи лакове и други изкуствени материали.

Трябва ли да поръчвам цял комплект играчки?

Можете да се поръчват като цял комплект или да се събират поотделно. Все пак ние препоръчваме да изберете цял комплект, защото тогава детето ви ще има истински пъзел с множество отделни части, които ще трябва да сглоби. Така то ще се докосне до истинската игра на нашата идея.

При загуба на част от играчка мога ли да поръчам само загубената част?

Да, при загуба на част от играчка ние сме готови да ви изпратим липсващата част. Моля свържете се с нас по имейл с описание на липсващата част. 

Къде се произвеждат играчките и имате ли физически магазин?

Играчките се произвеждат в нашето студио в Пловдив. Нямаме физически магазин, но редовно организираме "Дни на отворени врати", когато показваме на децата как се създават играчките. Свържете се с нас по имейл или следете сайта ни за следващото такова събитие. 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас